CatalĂ  Castellano
Acustielec
Inici
Qui som
Com arribar
Instal·lacions
Referències
 
 
Contacte
Aules Interactives

Escrigui amb un bolígraf digital o amb tinta digital en aplicacions, llocs web i vídeos, i després capturi i guardi les notes per distribuir-les o consultar-les més tard. Esborri amb el palmell de la mà i mogui objectes amb el dit sense haver d'accedir a eines, botons o menús de pantalla addicionals.

Canviï d'un dispositiu audiovisual a un altre directament des d'un panell de control que proporciona un control centralitzat de tota la tecnologia de la sala com, per exemple, els reproductors de DVD, les càmeres digitals, les càmeres de documents i els reproductors de vídeo. A més, pot passar d'un lloc web a un documental de vídeo per repassar un tema de forma ràpida i sense traves.

Tingui accés a un 20% més d'espai de treball que amb un sistema de pissarra convencional. Els sistemes posseeixen una pissarra interactiva de fins a 87 polzades (221 cm) i un projector d'abast ultracurt que ofereix una relació d'aspecte de 16:10 i una resolució WXGA (1280 x 800) nativa de pantalla ampla.

En comparació amb projectors de llarg abast que van muntats en el sostre o la paret, el projector d'abast ultracurt pràcticament no produeix ombres ni enlluerna. D'aquesta manera, resulta més senzill veure imatges sobre la pissarra interactiva i s'augmenta la productivitat reduint les distraccions no desitjades. Els vídeos, les dades i els arxius d'aplicacions tindran un aspecte brillant i nítid en tota la sala. I tot amb una qualitat d'imatge superior.

Board

A més, pot comprovar la durabilitat de la resistent planxa frontal de polièster amb recobriment reforçat de les pissarres interactives, fixades a una robusta placa posterior d'alumini compost i a prova de trencaments, estan optimitzades per oferir una protecció superior. Compatibles amb marcadors d'esborrat en sec i fàcils de netejar.

Armaris

Armaris de seguretat per a notebooks i portàtils dissenyat per a un emmagatzematge segur i pràctic a l'entorn educatiu.

Recàrrega intel·ligent dels equipaments, amb encesa seqüencial, protecció de sobretensions i programador digital.

Aula Completa
Demostració sense compromís
Ofertes
Novetats
 
Links