Català Castellano
Acustielec
Inici
Qui som
Com arribar
Instal·lacions
Referències
 
 
Contacte

Sistema de megafonia a distància

Des de qualsevol lloc, en qualsevol moment: El sistema de megafonia a distància li permetrà transmetre la seva veu a través del telèfon no importa on sigui, sempre que disposi de cobertura.

Megafonia distancia

L'equip es caracteritza per la seva simplicitat i senzill funcionament.
Tan sols haurà de connectar-se mitjançant el seu telèfon mòbil o fix a l'equip instal·lat a l'edifici on tingui instal·lada la megafonia i mitjançant un codi de quatre xifres encendrà els equips d'àudio, (amplificador, mesclador d'àudio, etc.) i ja podrà emetre el seu missatge, advertència, pregó o el que consideri oportú.

També es pot utilitzar per a la connexió/desconnexió a distància o fins i tot control, d'algunes funcions dels equips que tingui connectats al sistema de megafonia:
- Transmetre veu des del seu telèfon mòbil o fix.
- Encendre o apagar a distància el sistema de megafonia.
- Controlar simultàniament i independentment l'encesa o apagat d'altres equips (fins a 8 en el model MD2).

Descarrega el pdf informatiu - Megafonia a distància

Sistema de realització automàtica / Video-Streaming

Una solució innovadora per la producció de continguts de video en temps real.

 • Treballa amb càmeres IP.
 • Qualitat HD.
 • Selecciona i activa els plans significatius mitjançant la detecció d'audio.
 • Centra l'atenció del subjecte d'interès en cada moment.
 • Fàcil d'implementar i configurar.
APLICACIONS
 • Sales de Plens Municipals
 • Sales de reunions i congressos
 • Centres de culte, esglèsies...
 • Clubs esportius
 • Universitats, escoles i formació a distància.
Diagrama
Descarrega el pdf informatiu - VideoStreaming

Pantalles LED Multi-Touch

Les pantalles tàctils interactives Touch Screen representen l'última tecnologia audiovisual aplicada al sector educatiu.

 • Panells LED HD d'alta definició amb una major lluminositat.
 • Diseny atractiu i resistent. Antivandàlic.
 • Tecnologia Multi-Touch intuïtiva.
 • Pantalles de 55" a 84".
 • Opcional: PC integrat.
MultiTouch
Descarrega el pdf informatiu - Pantalles LED Multi Touch

Megafonia per "pregons" sense cable

Ajuntament Aldea (Pregons)

El creixement de població en les viles properes a grans nuclis i als voltants de les ciutats ha generat nous barris allunyats del centre, per la qual cosa, l'equip de megafonia per avisos i pregons, "Veu Pública", no arriba amb claredat suficient a aquests nous punts.

Aquest mateix problema el trobem en pobles que tenen nuclis agregats. La solució fins ara era ampliar el cablejat de la línia d'altaveus fins aquests nous barris amb l'inconvenient que representa el grapat d'aquest cable per les façanes i els constants talls de la línia per obres, meteorologia, sol, vent, etc.
Si és el vostre cas, proposem la millora i ampliació de l'equip de megafonia de la població incorporant grups d'altaveus amb receptors per la transmissió de senyals via ràdio en punts estratègics, gestionats des del propi ajuntament i sense haver de fer nou cablejat, el que comporta a més, un estalvi important en el pressupost, donat l'elevat cost actual del cable i la mà d'obra per la seva instal·lació.

Si la proposta resulta del vostre interès i ens ho sol·liciteu, un comercial us visitarà per estudiar el vostre cas en particular i elaborar un pressupost orientatiu.
Ajuntament Aldea (Pregons)
Descarrega el pdf informatiu -Megafonía per "pregons" sense cable

Nova SMART Table

El centre d'aprenentatge interactiu SMART Table és la primera taula multiusuari i multitàctil per a alumnes d'educació infantil i primària. Dissenyada per fomentar la col·laboració, la construcció de consens i la resolució de problemes, SMART Table proporciona als alumnes un punt de trobada per explorar continguts digitals, gaudir de jocs educatius i treballar conjuntament amb activitats d'aprenentatge interactives amb o sense el professor.

Grups de fins a vuit alumnes poden desplaçar objectes sobre la superfície de la pantalla d'una forma intuïtiva pels més petits, la qual cosa els permet iniciar les activitats ràpidament i senzilla, divertint-se mentre aprenen. A més, SMART Table és prou resistent per suportar les sacsejades i els cops més "entusiastes".

SMART Table1 SMART Table2
Columna Digital Autoamplificada ACD-3008

Acustielec incorpora a la seva gamma de productes la Columna ACD-3008, especialment concebuda per la seva utilització en espais acústicament complexes.

Els nous algoritmes de processat digital del senyal desenvolupats i implementats en l'electrònica de les columnes, permeten modificar les característiques de difusió adaptant-les als requeriments de l'acústica de qualsevol local.

Les columnes realitzen un processat digital de senyal mitjançant un DSP dedicat íntegrament. Afegint funcionalitats noves i ampliades pel que fa a les columnes tradicionals, que permeten un control del feix vertical creant sempre un camp sonor homogeni i suprimint parcialment els lòbuls secundaris en l'àrea coberta, que ha estat augmentada gràcies a el nou sistema d'amplificació.

La construcció de les columnes totalment en alumini persegueix l'ampliació de la vida útil en ambients amb alt grau d'humitat.


Descarrega el pdf informatiu - ACD-3008

ADC-1000

La nova generació de videoconferències

LifeSize és la companyia de vídeo comunicació en alta definició. LifeSize ha aconseguit oferir una experiència completament nova per a persones que necessiten comunicar-se "cara a cara" a distància. Amb una qualitat de definició més alta, les persones poden veure's en grandària natural i les reunions són més naturals i productives.

LifeSize1 LifeSize2

Visualitzadors de documents

I-Pochette - Petit amb grans beneficis
I-Pochette és el visualitzar més petit i lleuger de Elmo. Molt fàcil de transportar i de guardar. Plegable mesura menys que una fulla de grandària A4.
Encara i la seva petita grandària les seves prestacions li converteixen en el visualitzador ideal per a l'educació.

 • Adequat per a vistes microscòpiques.
 • Adequat per a resolució SXGA.
 • Diverses connexions de xarxes amb punts de contacte estàndard.
 • Imatges en moviment, fins a 15 imatges per segon.
 • Zoom digital de 6x amb acte focus.
 • Possibilitat de guardar fins a 16 imatges en la seva memòria interna.
I-Pochette
P10

P10
El visualitzador de P10 li ajudarà en les seves presentacions amb independència de la seva línia de negoci. La seva pantalla nítida assegura una comunicació clara.
El P10 respon a qualsevol exigència de comunicació de forma espontània i immediata. El seu bon disseny facilita un ús intuïtiu de les seves funcions. Les reunions d'equip, la planificació d'estratègies de venda o exposició poden ser reveladores i visualitzades interactivament amb el major detall.

 • Il·luminació LED.
 • Ranura per a targetes de memòria SD/SDHC per guardar treballs, etc.
 • Imatges en moviment, fins a 30 imatges per segon.
 • Compatible amb 16:9.
Ofertes
Novetats
 
Links